DANSEAZA LA WDA – GRUPA NOUA

Wilmark Dance Academy deschide o grupa noua de cursanti din 15 ianuarie 2019.
Cursurile de dans vor fi marti si joi intre 21:00 – 22:00 la sala noastra de dans din Bucuresti.

Sala Cocor are locatia in incinta Magazinului Cocor et. 4.

Poti invata :
🎶🎵**** SALSA ****
🎶🎵*** BACHATA ***
🎶🎵** KIZOMBA **

📲SUNA ACUM pentru inscriere la tel: 07.2000.9000

Cursurile de dans sunt impartite in module. Un modul are 8 lectii de dans de cate 60 minute fiecare . La finalul fiecarui modulului, instructorul apreciaza nivelul la care a ajuns fiecare cursant.

Modulul 1 cuprinde initierea in dansuri latino americane . La finalul acestui modul cursantii trebuie sa cunoasca pasii de baza ai fiecarui stil de dans. Danseaza la WDA!

Modulul 2 cuprinde salsa & bachata. La finalul acestui modul cursantii vor sti sa execute figuri specifice stilului Salsa ON 1, vor dansa bachata in pereche si vor avea curs de muzicalitate. Danseaza la WDA!

Modulul 3 cuprinde salsa & bachata. La finalul acestui modul cursantii vor sti sa execute figuri specifice stilului Salsa ON 2 si vor dansa bachata in pereche. Danseaza la WDA!

Modulul 4 cuprinde salsa & kizomba. La finalul acestui modul cursantii vor sti sa danseze Rueda de Casino  , vor sti sa execute figuri specifice stilului zouk si semba, vor dansa tarraxinha. Danseaza la WDA!

Modulul 5 cuprinde dansuri de grup si coregrafie. La finalul acestui modul cursantii vor sti dansurile de grup. Testul final al acestui grup va fi o coregrafie.  Danseaza la WDA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
Cu ce pot să te ajut?