TOP 5 BENEFICII ALE DANSULUI pe care cursul de AFRO MOVES le poate aduce in viata ta https://danceacademy.wilmark.ro/program/

  1. Reducerea stresului prin instalarea unei stari de bine
  2. Cresterea nivelului de energie si stimularea memoriei
  3. Intarirea sistemului imunitar
  4. Imbunatatirea conditiei fizice datorita miscarilor care angreneaza mai  multe grupe de muschi
  5. Arderea caloriilor in mod eficient , cresterea rezistentei si imbunatarirea ritmului cardiac  

Sandrahttps://danceacademy.wilmark.ro/instructor-sandra-lupu/ , instructorul WDA la cursul de AFRO MOVES ne-a purtat ieri intr-o calatorie minunata , in ceea ce inseamna top 5 beneficii ale dansului

A fost invitatia perfecta pentru a petrece timp in folosul sanatatii noastre.

Sa fie dans !!! https://www.wilmark.ro/

#wda #cursuridedans #afromoves #cursuridansbucuresti #danspentrusanatate

Cursurile de dans sunt special concepute pentru a te relaxa si de a te elibera emotional. Exista mai multe stiluri de dans si mai multe tehnici de a lucra cu corpul nostru atunci cand intram intr-o sala de dans.

Scoala de dans este partenerul tau intr-o calatorie pe care o faci , cand vrei si doar daca esti pregatit.

Invati despre tine si corpul tau, despre limitele pe care poti sa le depasesti fara probleme , atata timp cat ai incredere in tine.

Cel mai important lucru este ca pe langa conditia fizica , cursurile de dans te ajuta sa cureti mintea, corpul si sufletul , fiind bine stiut faptul ca prin muzica si dans prin dans se elimina toxinele.

Cand dansezi intr-un grup ai ocazia sa -ti petreci timpul alaturi de oameni care au aceeasi pasiune si astfel sa iti largesti cercul de prieteni .

Corpul nostru poate fi considerat un instrument de autovindecare, caci tinde catre starea lui optima. Fiecare celula din corpul nostru este un rezonator de sunete care are un ritm specific propriu. Fiecare organ are ciclurile sale de viata, pulsul propriu, nota lui muzicala.

Muzica stimuleaza eliberarea de endorfine si enkefaline , morfinele endogene ale creierului cu rol in analgezie si in tonusul emotional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
Cu ce pot să te ajut?